Přihlášení
Jméno

Heslo



Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
Výsledky ČPV

Kalendář
<< Duben 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Komentáře
Novinky:
Nejsou žádné komentáře
k dispozici
Články:
Nejsou žádné komentáře
k dispozici

Nebezpečné jezy

nebezpečnéjezy.cz

Počítadlo

Počítadlo od 1.6.2010:

TOPlist

Historie Kotvy
ČPV - Sázava - 28.5.2011
Účastníci: Klasik, Sopťa, Medvěd, Vendy, Žabák, Vlčice, Martin, Jana W., Mour, Rochild, Ali, Jolana, Kašpy, Kody, Rybka, Rarášek, Buggy, Rosnička, Davoš, Karol, Mourek, Bětka M, Kníže, Želva, Martina, Terča, Denisa, Houba a host Pajda

Kronika
Sázava: 27. 5. 2011
Pěkné svezení,zábava a adrenalin
Start: Cíl: Pikovice
odjezd: 7:00 příjezd: 8:30
Překážky byly nekdy i velice těžke ale dali se zvládnout.
Nakonec jsme dojeli až do cíle a to se počítá jako velké plus. Poznali jsme kus nádherné řeky.Řeka pořát tekla až na pár míst kde byla klidná voda jako Berounka .naštěstí se necvakl nikdo skoro až na mě jednou jsem narazil do raftu a jednou na kámen.
Zapsal Houba


Sraz byl poměrně brzy a to už v 6:45 u loděnice. Kupodivu Žabáci přijeli včas a tak se začalo hned balit. Kajaky a batohy jely v Tranzitu, kanoe pak na vleku. Všechno zapřáhl Mour a vyrazilo se. Hurá po dálnici za Prahu a přes Velké Popovice až do Týnce nad Sázavou. Sundali jsme lodě a vypakovali hydro a řidiči frčeli převézt auta do cíle. Zpátky jeli řidiči místním posázavským pacifikem. Přijel vagón dvoupatrák, Žabák něčím takovým nejel tak dva roky. Byla legrace, paní průvodčí na nás koukala jak na zjevení. Všichni veselí, jelo nás 6 a pořád jsme jí tvrdili, že jsme 4.
Pak už následoval zrychlený přesun z nádraží v Týnci na start k řece a hurá na vodu. Měli jsme tak 20 minut, tak to šlo.
První jela Klasikova sportovní skupina - američani a kajakáři, pak jel Míla z party kolem Švejka, následoval Žabák a družina skorosportovní a uzavíral to Medvěd a Mour. Po cestě byly obvyklé banány a žluté rafty, ale kupodivu se letos s nima dalo mluvit a před brankovišti nás i pouštěli, takže konečně rozumná situace. Cestou si David Vikin pořád stěžoval, že má v noze mravence. Žabák radil aby nohou v kajaku pohyboval a tak že se jich zbaví. Za chvíli zase, že mravenci a že je jich tam hodně. Žabák zase: "hejbej tou nohou". Do třetice David skukčí, že ho jeden mravenec štípnul. "Seš v pohodě? Hejbej tou nohou, jak tě asi může v lodi štípnout mravenec?" ztrácel trochu Žabák nervy. Když jsem zastavovali na vylití lodí, tak si David sundal šprajdu a leze z lodi a Žabák kouká - na pravým koleni má David několik mravenců a jeden pěknej štípanec. "Ty jo, to sis dal chlapče před startem loď do mraveniště." - "Ne, ne, to já nebyl, to někdo jinej." Tak to ostatně v Kotvě bývá často. Vikin statečně byl po druhý s náma na vodě a opět na kajaku. Statečně trefoval zelený branky a pod jezem si trochu postěžoval: "zase jsem jak nasáklá houba". No a tak už není David ani Vikin, ale HOUBA. Nu tak vítej mezi námi.
Za cílovou bránou jsme dali trochu svačiny a odpočinku, proházeli jsme si lodě a hurá do cíle. Žabák chtěl závodit, koukal, kde co lítá - nebo spíš ne a bác - vyklopil ameriku i s Karol. Tak a první krysyčky jsou tedy na světě.
V cíli jsme vrátili startovní čísla - mimochodem letos jsou moc pěkná. Nafasovali jsme občerstvení, slupli buřty a hurá zase makat. Navázali jsme lodě, uklidili ležení a frčeli do rodné Plzně. Cestou jsme ještě dali u benzínky v Berouně nanuky a spokojení a unavení dorazili do Plzně.
Prvně na závodech byli Jolana, Martinka, Deniska, Houba, Terezka a prvně na kormidle Želva, Mourek.
Zapsal Žabák

Fotogalerie -


Komentáře
1 | Lida dne 03.06.2011 12:08:39
Houbo, do které třídy chodíš?
Žabáku, ty máš několik střev. Kromě těch anatomicky doložitelných a zdůvodnitelných ještě jedno na rentgenu neviditelné - literární Pfft
2 | Klasik dne 03.06.2011 13:48:23
Taky se musím připsat jako "prvnička" na Sázavě. Na ty hrůzy, které jsem slyšel o banánech musím říct, že letos se opravdu nekonaly ... banáni se samozřejmě konaly, ale hrůzy absentovaly. Že budu zvedat jsem neočekával a tak jsem si domů přivezl nos jako heligon. Moc se mi tam líbilo. Pfft

Musím pochválit tu část bandy, která jela se mnou, snažili se alespoň z počátku všichni. Konec jsem jako smilování přitahoval očima už od Žampachu, takže chápu i "vyťuhlíky". Je třeba potrénovat pádlování Wink.
3 | Vlcice dne 03.06.2011 18:18:34
taky se mně letos Sázava líbila, jsem zvědavá na výsledky, podle mého mínění by se měl konat rekord v dosažení mého nejmenšího bodového zisku na ČPV.Pfft
HG Sport