Přihlášení
Jméno

Heslo



Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
Výsledky ČPV

Kalendář
<< Červenec 2023 >>
Po Út St Čt So Ne
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Komentáře
Novinky:
Nejsou žádné komentáře
k dispozici
Články:
Nejsou žádné komentáře
k dispozici

Nebezpečné jezy

nebezpečnéjezy.cz

Počítadlo

Počítadlo od 1.6.2010:

TOPlist

Historie Kotvy
Trénink pod Borskou přehradou - 20.4.2011

Účastníci: Klasik, Medvěd, Mour, Žabák, Kašpárek, Poděs, Kody, Rybka, Rarášek, Davoš, Mourek, Želva, Martina

Ve středu odpoledne jsme se potkali s ostatními přímo pod Borskou přehradou. Převlíkli jsme se do vodáckých věcích a šli jsme trénovat na vodu. Chvilku tam s námi ještě jezdil kajakář na závodní slalomové lodi a pak asi radši odjel, když viděl tu naší velkou bandu. Trénovali jsme přejezdy přes proud, náklony, rozjezd do proudu, závěsy a prostě další pádlování. Asi při pátým nájezdu do proudu jsme se s Mourkem cvakli a po chvilce Mourek říkal, že mu není dobře a tak šel na břeh a místo něj se mnou jezdil Mour a cvakli jsme se za chvilku taky. Pak jsem šel do kajaku a v tom jsem se cvak taky dva krát a tak byl tento trénink pro mě velmi mokrý  Na konec mě Medvěd posadil do Ameriky na singla a než jsem se naučil kormidlovat tak mě to sneslo, až pod poslední hrázku. No pak mi to nějak vysvětlil a dokázal jsem vypádlovat, až k druhé hrázce a to už všichni vylézali z vody. No cvakli se i ostatní Kody s Raráškem a Želva s Martinou na Americe, Mourek na Turismu a pak už si to dál nepamatuju. Vytřeli jsme a naložili lodě, převlíkli se, chvilku si pohráli u řeky než se dospěláci vypovídali a jelo se domů.

Zapsal Davoš


Fotogalerie -



Ten kajakář byl Petr GROSSMANN z Lokotky. Byl bych moc rád, kdy by někdo z vás někdy dosáhl toho co on (nejen na vodě ... napište si jeho jméno do googlu a podívejte se nejen na vysledky sjezdů a slalomů). Je to naprosto pohodový fajn kluk.
[img]http://www.biopticka.cz/olaboratori/obr/vs/grossmann.jpg[/img]


KOMENTÁŘE:
[i]Fantom radí: Pokud chcete výsledky na vodě, tak do toho vyhledavače napiste "Petr Grossmann loko". Hlavně se uličníci všimněte, že lze dobře vystudovat a přitom i dobře pádlovat. [/i]
HG Sport