Přihlášení
Jméno

Heslo



Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
Výsledky ČPV

Kalendář
<< Duben 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Komentáře
Novinky:
Nejsou žádné komentáře
k dispozici
Články:
Nejsou žádné komentáře
k dispozici

Nebezpečné jezy

nebezpečnéjezy.cz

Počítadlo

Počítadlo od 1.6.2010:

TOPlist

Historie Kotvy
Výprava Tučňáků do Air parku a na tvrz Roudná - 5.3.2011

Účastníci: Medvěd, Martin, Kašpy, Kody, Buggy, Davoš, Mourek, Kníže, Želva, Denda, Adámek a kamarád Mourka Kamil.

Ráno v 9:00 jsme se sešli na konečné jedničky v Bolevci. Nebyli tam jen Tučňáci, ale i někteří členové Bobrů a Loděk, můj kamarád ze školy Kamil a jako doprovod Kašpy, Méďa a Martin W. Byla to skoro pánská jízda, až na Anetu-Želvu. Měli jsme v plánu jít přes Třemošnou do Air-parku ve Zruči.
Vyrazili jsme po žluté značce, kterou nám doporučila mapa. Navigátor jsem byl já a Denda. Moc jsme se neosvědčili, protože se nám schovala jedna odbočka a my jsme místo podél kolejí zamířili od kolejí pryč. Naštěstí jsme si toho brzy všimli a na příštím rozcestí jsme odbočili správným směrem na Třemošnou. Po cestě jsme hráli hru „nálet-povodeň“, dobře jsme se bavili. Svítilo sluníčko.
V Air-parku jsme byli kolem půl jedenácté, každý si koupil vstupenku a po skupinkách jsme se rozběhli si prohlédnout tanky, letadla a vrtulníky. Jsou to většinou válečné stroje, asi do poloviny z nich se může i vlézt. Mně se nejvíc líbil transportér, byl německý a byl jsem i uvnitř. Méďa fotil na všechny strany, nasadili jsme si i helmy.
Z muzea jsme šli na fotbal, hrál Chotíkov, kde kope Mour, vs. Lhota. Viděli jsme první půlku zápasu, nebyla nic moc. O přestávce jsme si popovídali s Mourem a vyrazili jsme na zpáteční cestu. Mapu měli Bárt a Aneta, cesta vedla přes tvrz Roudná na Bílou horu a kolem rybníků do Bolevce. Tentokrát jsme hráli zase „nálet-povodeň“, „včeličky“, „klacíkovku“ a nakonec Kodyho prolejzačku klacku.
Všichni si to užili. Trochu nás bolely nohy, ušli jsme asi 12km.
Držinová výprava se našemu Kodíkovi povedla, jsem rád, že zvážil můj návrh a uskutečnil ho.

Zapsal Mourek

Fotogalerie -

HG Sport