Přihlášení
Jméno

Heslo



Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
Výsledky ČPV

Kalendář
<< Květen 2023 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Komentáře
Novinky:
Nejsou žádné komentáře
k dispozici
Články:
Nejsou žádné komentáře
k dispozici

Nebezpečné jezy

nebezpečnéjezy.cz

Počítadlo

Počítadlo od 1.6.2010:

TOPlist

Historie Kotvy
Podzimky na Chodsku - 27.-31.10.2010

Účastníci: Žabák, Vlčice, Rosňa, Kašpy, Adam, Rarach, Buggy, Karol, Rybka, Davoš, Bětka, Ježek, Martina, Kody, Mourek, Kníže, Želva, Veverka, Denis, Poděs, Medvěd, Sopťa, Vendy, Martinda, Myška a na skok Dědek, Klasik a Bety.

Středa
Sraz byl na nádraží v 16:40. Chvíli jsme čekali něž přijde vlak a pak když přijel vlak, tak jsme šli do vlaku, kde jsme se uvelebili a v 17 05 jsme se rozjeli směr Domažlice. Jeli jsme vlakem cca. hodinu a půl, přičemž jsme zastavili v mnoha zastávkách a nakonec jsme byli ve vlaku sami (kromě průvodčího) do té doby než jsme dojeli do Domažlic, kde jsme přestoupili na motoráček, kterým jsme jeli jednu zastávku. Pak pro nás přišla Bětky teta, která nás odvedla před klubovnu, kde nám řekli, že batohy máme na náměstí, ale potom nám řekli, že batohy máme vevnitř a tak jsme šli po družinách dovnitř. Když jsme si vybalili, tak jsme si hrály hry, jako třeba Romeo a Julie. Potom jsme šli spát a po večerce nám Rosňa četla.

Zapsal Rarach


Čtvrtek
Dnes ráno 28.10.2010 jsme se probudili a začuchali jsme “SMRAD„ !!! Služba co jsme byli my družina Tučňáků jsme vstávali o něco dřív než ostatní. Šli jsme připravit snídani. Ostatní vstali o chvíli déle a šli jsme se společně nasnídat. Po snídani nám Rosňa oznámila, že půjdeme na celodenní výlet. Sbalili jsme se a v zhruba 10:00 hod. a vyrazili jsme kupředu. Do nějakého lesa a tam jsme začli hledat kešku a jak tak jsme hledali tu kešku tak jsme došli na Vavřinec, což byl kopec a na něm stála malá krásná kaplička. Došli jsme do nějaké vesnice a tam jsme hledali hospodu. Tam jsme bohužel hospodu nenašli. Tak jsme šli, přitom jsme hráli hru: nikdo nesměl říct ANO, JO, NE! Každý dostal 7 papírků a když řekl jedno z těchto slov tak musel odevzdat 1 papírek.

Zapsala Želva – radil Mourek


Tak jsme šli dál a dál až jsme došli do Újezdu pak jsme viděli na kopci hospodu a tam jsme si objednali oběd a pití a čekáme a čekáme a na jedno nám přinesli jídlo. Po obědě jsme vyšli do Domažlic asi 5,5 km. A běželi jsme skopce až jsme došli na rozcestí a tam nám Méďa řekl soutěž a to bylo že kolik je to mm do klubovny a uhád jsem to Já 3.000.000 mm když jsme došli do Domažlic tak už to byl kousek když jsme došli do klubovny tak už nemáme službu.

Zapsal Kody


Pátek
Ráno jsme se vzbudili a najedli snídaně, potom se umyli a měli čas na převlečení. Šli jsme na náměstí Míru. Dostali jsme papír s otázkamy do každé družiny. Byly těžké ale nějaké otázky se zvládly. Potom byl oběd. Šli jsme do parku a hráli hry a nakonec jsme šli do klubovny. Na večer jsme měli příběh pán Prstenů a usnuli. Byl to hezký den!

Zapsali Loďky


Sobota
Když jsme ráno vstali tak jsme se oblíkli a šli na snídani. K snídani byla buchta a štrúdl. Po snídani nám Žabák sdělil že se máme převléknout do venkovského a připravit si 5 věcí. Potom jsme šli na nástup ven. A když jsme byli komplet připravení tak jsme vyrazili do lesa. V lese si na nás vymyslela Rosňa dobrou hru. Byl to papírový painball. Hráli jsme asi hodinu. Nakonec zvítězili Bobři. Našli oba dva šátky. Vrátili jsme se a převlíkli. Naobědvali jsme se a vyrazili znovu na náměstí. Tam nám Rosňa řekla, že máme vyměnit něco za spínací špendlík. Tučňáci získali za špendlík pivní tácek za tácek karabinu za karabinu sušenky a dostali zadarmo tyčky. Bobři získali nakonec kolo. Loďky získali 3 brčka balení ubrousků a 4 žvýkačky. Pak jsme se vrátili do klubovny a Žabák nám řekl ať nacvičujeme scénky.

Zapsal: Kníže, kousek Veverka


Neděle
V půl osmé jsme se probudili. Přišla za námi vlčice a řekla, že si před snídaní máme sbalit spacáky a karimatky. Po balení jsme se nasnídali. K snídani jsme měli chleba s máslem a marmeládu a po ní jsme si dobalili zbytek já s Adamem jsme luxovali, a pořád nám tam někdo lez. Po pěti žabákovo reklamacích se to Poděsovi, mě a Rybě povedlo uklidit. Pak jsme hráli hry na základně a poté byl oběd. Oběd byl chutný. Byla polévka s chlebem (bramboračka). Pak byl voraz a zase hry. Tentokrát jsme šly na vlak až na hl. nádraží. Teď už džepíme ve vlaku a čumíme do krajin. Až přijedem tak si vezmem bagáž a půjdem domů.

Zapsali: Adam a Poděs


Žabákova scénka -
Zlomená nožka -
Schauma -
Sněhurka Podísková -
Hra na babu -
Julie a Romeo Poděs a Adam -
Julie a Romeo Rarášek a Rybka -
Julie a Romeo Rosnička a Soptík -
Julie a Romeo Medvědi -
Narozeniny Veverky -
Pohled z Domažlické věže -


Fotogalerie - ,



1 | Žabák dne 01.11.2010 09:52:56
Kronika je psaná tak, jak jí děti odevzdaly. Tak se všichni, kdo jste kroniku psal, podívejte, popřemýšlejte, do jaké chodíte třídy a jestli tomu odpovídá váš pravopis. Jestli těch chyb tam není zbytečně moc.

Mrknem na psaní kronik na družinovkách. Aby to vypadalo trochu k světu. Ale jinak se mi to líbí.
HG Sport