Přihlášení
Jméno

Heslo



Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
Výsledky ČPV

Kalendář
<< Květen 2023 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Komentáře
Novinky:
Nejsou žádné komentáře
k dispozici
Články:
Nejsou žádné komentáře
k dispozici

Nebezpečné jezy

nebezpečnéjezy.cz

Počítadlo

Počítadlo od 1.6.2010:

TOPlist

Historie Kotvy
Pyranha cup - ČPV Svratka - 23.6.2013
Účastníci: Švéd, Medvěd, Vendy, Mour, Bodlina, Michal, Poděs, Kody, Rarach, Davoš, Mourek, Ježek, Martík, Jirka.

Ráno jsme měli sraz u loděnice v 5.00 hod.. Když jsme se tam všichni sešli tak jsme začali nakládat lodě a pádla. U kruhového objezdu u Olympie už na nás čekali Ota s Jirkou z Přeštic. Potom jsme odjeli směrem na Prahu a potom směrem na Brno po dálnici. Když jsme dojeli pod vodní nádrž Vír kde začíná ČPVé tak všichni jsme se šli podívat na trať. Viděli jsme, že je to hodně přesazené a těžší. Tak jsme se domlouvali co pojedeme a co nepojedeme i s dospělýma. Pak se šlo převléct aspoň do moiri nebo neoprenu. Potom se šlo na výklad trati a tombolu. Přetáhli jsme lodě blíž k vodě a začali se převlékat já jsem měl velký strach (teda všichni). Startovalo se po minutě takže bylo hodně času měli jsme čísla od 38-47. Jelo nás dvanáct lodí a čtyři auta. Když jsme vlezli na vodu tak asi za 3 minuty jsme startovali. Z břehu to vypadalo jinak než z vody bylo to lehčí já jsem nedal 2,3,15,19 a 12 jsem ťuk. Pod brankovištěm čekal Medvěd na Raráška a tak nám řek, aby mě Kody ohlídal a jeli k Výru 2. Tam jsme se všichni potkali. Na nástupním místě pod přehradou bylo hodně lodí cizích nezávodících. Když jsme projeli všechny jezy, peřeje, esíčka, kořoví atd.. tak jsme viděli cíl a začli jsme hodně pádlovat. Mourek cíl ťuk tak jsem měl obtíž se strefit. Potom když všichni přijeli a najedli se tak se šlo převlíkat a nakládat lodě a pádl. Když se to naložilo tak Já s martíkem jsme se prohodili v autech na cestu domů. V Žďáru nad Sázavou jsme se stavěli v Penny pro nanuky a jiné. Pak jsem usnul, až před Prahou jsem se probudil. V Berouně jsme se stavěli na benzínce na WC. Potom jsme pádili do Plzňe. Na klubovně jsme vyložili lodě i pádla pokecali a jeli domů...
Zapsal Davoš 23/6

Ráno jsme museli vstávat opravdu brzo. My jsme ještě vyzvedávali Raracha doma a jeli jsme na klubovnu, kde jsme naložili lodě a vyjeli směrem Svratka. Cesta byla dlouhá, museli jsme stavět na benzínce na záchod a taky nám s Davošem vzadu v autě bylo špatně. Když jsme tam dojeli tak jsme se najedli, prošli si trať a šli se převlíkat. Byl výklad tratě a tombola, kde jsem vyhrála maskovací klobouk "super."
V tombole bylo fajn, že i deblovka dostala 2 lístky na tombolu. Měli jsme všichni strach, ale to je na Svratce normální. No a tak přišel čas jít na vodu. Byla jsem nervózní, kdyby se mnou Marťa nezpívala, asi bych se rozbrečela. Přijely jsme na start a zdárně odstartovaly. Po chvilkách jsme si zastavily a říkaly si, co budeme dělat. Než jsme se nadály už jsme byly pod 21 a to nejhorší jsme měli za sebou. Teda kromě přenesení přehrady. Pak následovala dlouhá cesta do cíle. Pár jezíčků, sem tam větev nebo klacek. Konečně jsme projeli cíl a mohli se jít najíst. Byly buřty, sušenka, jablko a pití. Potom jsme se převlíkli a odjeli domů. Ještě jsme se stavěli v Penny pro nanuky. Na zpáteční cestě se Marťa vyměnila s Davošem a tak jsme si celou cestu zpívaly a kreslily. Na loděnici jsme vše uklidili a frčeli domů.
Jinak v době závodu teklo něco kolem 15 - 16 kubíků a bylo na vodočtu asi 80cm. Vody bylo méně než loni, nebyla ani tak rychlá a dalo se zastavit.
Tak a zase na rok pokoj od Svratky :-) .
Zapsala Ježek

Fotogalerie -
HG Sport