Přihlášení
Jméno

Heslo



Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
Výsledky ČPV

Kalendář
<< Duben 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Komentáře
Novinky:
Nejsou žádné komentáře
k dispozici
Články:
Nejsou žádné komentáře
k dispozici

Nebezpečné jezy

nebezpečnéjezy.cz

Počítadlo

Počítadlo od 1.6.2010:

TOPlist

Historie Kotvy
Eskymování v Tachově - 13.1.2013
Účastníci: Klasik, Sopťa, Medvěd, Žabák, Vlčice, Mour, Bodlina, Michal, Rochild, Jolana, Pajda a Majda, Kašpy, Kody, Rybka, Rarach, Davoš, Karol, Mourek, Ježek, Želva, Martík, Viky, Houba.

Sraz byl u loděnice 6:30 a odjezd v 6:45. Nandali jsme lodě do tranzitu a vyjeli jsme do Tachova. Cesta byla v celku dlouhá. Když jsme přijeli do Tachova beskurychle jsme vytáhly lodě a šli jsme se převlíct do plavek. Po chvilce jsme všichni byly v bazénu natěšení že se možná naučíme dělat eskymáky. Výcvik byl dlouhý a místama i velice náročný. A povedlo se dal jsem eskymáka.
Můj první Eskymák
Když jsme přijeli do Tachova byl jsem odhodlaný naučit se eskymáka. Pořád jsem říkal “já se nebudu bát“ jenže udělat takového eskymáka není tak lehké, jenom to tak vypadá. Chvíli jsem cvičil s Mourem ale nešlo mi to tak jsem si šel cvičit vylehávání. Poté si mě všiml Klasik a chvíli jsme spolu cvičili vylehávání tentokrát s pádlem. To my zprvu také nešlo, ale nakonec mi to Klasik vysvětlil a pak už jsem to nějak zvládal. Potom jsem si nachvíli odpočinul a začal jsem opět zkoušet tentokrát s Žabákem. Po chvilce snažení jsem ho dal. Z prvu jsem se bál a nevěděl jsem kam mám dát pádlo ale nakonec jsem to pochopil a prvního eskymáka jsem dal úplně náhodně. Pak jsem je zkoušel furt. Eskymák mě baví, ale zatím umím jenom připraveného eskymáka.
Potom jsem je zkoušel ješte chvilku, ale už jsme museli z vody a postarat se o svoje lodě. Musely být suché a připravené na převoz do Plzně. Když byly hotové lodě, museli jsme všechny pádla dát do vaků. Po chvíli práce se dílo zadařilo, pádla byla ve vacích. Poté jsme odešli do šaten. A po půl hodince jsme vyrazili směr Plzeň.
(Můj pocit když jsem udělal prvního eskymáka v životě byl velice nádherný. Říkal jsem si „já umím eskymáka“ ale ještě je co cvičit ).
Zapsal Houba

Fotogalerie -


Komentáře
1 | Klasik dne 29.01.2013 13:12:10
Houbo, to je fakt krásná kronika.
HG Sport