Přihlášení
Jméno

Heslo



Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
Výsledky ČPV

Kalendář
<< Březen 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
             

Komentáře
Novinky:
Nejsou žádné komentáře
k dispozici
Články:
Nejsou žádné komentáře
k dispozici

Nebezpečné jezy

nebezpečnéjezy.cz

Počítadlo

Počítadlo od 1.6.2010:

TOPlist

Historie Kotvy
Pyranha cup - ČPV Teplá - 15.-16.9.2012
Účastníci: Klasik, Čert, Pískle, Raple, Švéd, Medvěd, Vendy, Žabák, Vlčice, Martin, Rosník, Mour, Lída, Bodlina, Michal, Rochild, Ali, Jolana, Pajda, Kašpy, Kody, Rybka, Rarach, Buggy, Davoš, Mourek, Dežo, Kníže, Ježek, Želva, Martík, Viky, Kuliočko, Jirka a Čertík Tomík.

Z tradičních dvou závodů ČPV se konalo pouze ČPV Teplá. Střela byla bohužel pro nedostatek vody zrušena. Ráno jsme se sešli na klubovně, naložili lodě a vyrazili směr Březová. Je fakt, že nás jelo jako Hujerů. Letos byla Teplá o chvilku dříve než loni, a tak nás v Březové nepřivítal přízemní mrazík, ale krásných 9°. No, když jsme viděli první brankoviště, tak teda nic moc. Ježiš, to bude zase 20. Řidiči převezli auta, pak jsme běželi na výklad trati (né, že by to pro mě bylo nějak důležitý.....) a pak na tombolu. Jo, tombola byla super. Vyhráli jsme jako rodina 2 vaky, to se vždy hodí. A rychle převléct do hydra....... Lída nás při tom fotodokumentovala, tak doufám,že ty svlékaco-oblíkací fotky našich vysportovaných těl nebude někde prezentovat.
No a je to tu, jde se na vodu...... a start. Všechno je stejně jinak, než jsem si řekla, protože pod 2 zavěšuji a čekám, zda někdo pomůže klukům se zašprajdovat.... šprajdy tvrdý, prokletý! Mour ale přiběhl jako laňka, sice si po tom málem vyšvihl oko o tyčku, ale jinak pohoda. Takže vlastně díky Mourkovi dávám 3. branku čistě, úplně banální traverz z 2 a je to (a to jsem tam jet nechtěla), 4 protivoda je také prakticky zdarma a pak to jede.... pětka ještě jakž tak, a pak děj se vůle boží. Jsem ráda, že Martíka s Ježkem hlídá Čert, protože já mám co dělat hlídat sebe. Ještě si tak pamatuju 8 přistání, protože tam pořadatelé kouřili vodní dýmku a baštili řízky, tak jsem byla pozvaná k vystoupení..... hele a víš, že bych asi i šla. No a pak bylo brankoviště vystřžené jak z té hry.... ježíš, já nevim, jak se jmenuje, jak tam lítá ta kulička z pravé strany na levou a opačně a naráží do jednotlivých překážek. Jenom vím, že 11 byla přeškrtlé M, to znamená Mirka tam taky nejede. Martík s Ježkem jí daly, ale zase nedaly 10, tak Ježek smlouvala, zda by jim to pořadatelé nemohli dát aspoň za 5 :-), to opravdu neklaplo. Pak byl jez a opravdu divoce postavené branky.... tak tam to mám taky jednu ze dvou. A pak už Vary..... děti usmívejte se, ať maj ti Japončíci doma o čem vyprávět a ať maj krásný fotky. No před Tobogánem nás překvapil ještě zcela nečekaný a záludný váleček držáček, ale pak už jsme zahučeli do temnoty a vynořili se až u Vřídla. Se mi zdál ten Tobogán o něco menší než loni, asi jsem se tentokrát nebála dostatečně. No a pak se místy zase pádlovalo do kopce, někde jsem si myslela, že to nemůžu vypádlovat. Za Puppem byly válečky, záchanáři číhali, ale nebylo potřeba. Tam jsem si najela k protivodě do válečku a můj manžel drahý povídá: "Hm, hrdinka, ty tam jako jedeš, jo?? Se chceš koupat, viď!" No a tak mě rozložil, že jsem raději jela na tu další protivodu. A pak už jen cíová branka a pádlujeme do cíle. Tam polívečka a rychle přejezd na druhou jízdu. Někteří nás po první jízdě opustili, třeba Michal, neboť náš A team opět někde čutal a on u toho nemohl chybět. Druhá jízda byla super, v závěru jsme se nějak hromadně pocvakali.... ale tu jízdu jsme si moc užili. Potom jsme se pobalili, vytřeli lodě a část nás jela k Mourovo mamince na lomničku. Tam jsme se byli projít, děti si zařádily na hřišti, dali jsme si buřtíky a večer prožili u kytary. Chválím, Želvu za super hraní a děkuji Klasikovi za krásný písničky.... Jo a taky Mirdo za školu tance. No a pak už pelíšek. Ráno snídaně na terase, dětské ježdění na traktůrku a pak už jen odjezd na loděnici, vyložení lodí........... Jé to byly krásný dva dny, fakt.
Zapsala Bodlina

Fotogalerie -
HG Sport