Přihlášení
Jméno

Heslo



Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
Výsledky ČPV

Kalendář
<< Březen 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
             

Komentáře
Novinky:
Nejsou žádné komentáře
k dispozici
Články:
Nejsou žádné komentáře
k dispozici

Nebezpečné jezy

nebezpečnéjezy.cz

Počítadlo

Počítadlo od 1.6.2010:

TOPlist

Historie Kotvy
Pyranha cup - ČPV Úhlava - 8.9.2012
Účastníci: Klasik, Sopťa, Čert, Švéd, Medvěd, Vendy, Žabák, Vlčice, Mour, Bodlina, Michal, Rochild, Ali, Jolana, Pajda, Kašpy, Poděs, Kody, Rybka, Rarach, Davoš, Karol, Mourek, Dežo, Kníže, Ježek, Želva, Martík, Viky, Houba, Kuliočko, Jirka.

Na první poprázdninové čpvéčko jsme se všichni moc těšili. Byla na řadě naše skoro domácí řeka Úhlava. Původně to měla být dvoudenní akce se spaním u Přeštičáků v Úborsku. Michal nechal nabrousit kosu, neboť v Úborsku celé jaro a léto nikdo nebyl a tráva dosahovala prý pralesních rozměrů. No jenže vše dopadlo nakonec jinak…..ve středu se rozhodlo, že v neděli nepoteče voda a tak se z dvoudenní akce stala rázem akce jednodenní.
Sraz byl v 8 ráno na loděnici, rychle jsme naložili lodě a vyjeli směr Nýrsko. Vyložili jsme lodě, převlékli se do hydra a řidiči převezli auta. Nebyla ani moc velká zima. Výklad trati byl alespoň pro mne zase zbytečný, stejně si nic nepamatuju a jedu na oči nebo na paměť z loňska…… Pak následovala tombola, kde jsme opět vyhráli nějaké ty ceny.
Start byl kolem 11, my měli nízká čísla a tak jsme startovali velmi brzo. Start byl tradiční, pak následovaly opět tři povody v rychlém sledu za sebou (takže než jsem se rozkoukala,
měla jsem to za 20). No a pak byl můstek, kde se muselo sehnout….no a tam jsem já, blondýna milá, vyrobila mou letošní jedinou krysu na Úhlavě…. sehla jsem se, ale nechala tam pádlo. Nejvíc mi štve, že jsem to ani nezkusila zvednout a byla jsem venku. Hlavně, že jsem týden předem točila na Berounce cvičné eskymoše. No jo no... hlava. Pak následovalo na Sjezdovce jednoduché přistání a hned protivova, která byla spíše psychická, pak povoda, xylofonek a povoda – také poměrně lehké a pak protivova…. a tu jsem zase nějak nestihla. A přišlo na řadu koupaliště, kde byly dvě naváděcí povody a pak stupínek……no na ten jsem si dobře pamatovala z loňského roku, předvedla jsem tam pár rodeových prvků s nádhernou krysou na konci. Ježek s Martíkem pištěly, ale pod vedením Čerta, to daly docela obstojně, tedy branky 13 a 15, neboť 14 nebyla pro mláďata. Mně bylo jasné, že do té 14 nejedu, i když mě dost lákala….. no on si to za mě užil Michal, bojoval, bojoval, ale nezvedl. Pak přišlo jednoduché brankoviště s protivovou, xylofonem a schejbačkou. To jsem docela zvládala, protože jsem si od loni pamatovala, že je tam vracák na autobus a že to určitě stihnu. Pak následovval Železňák. Ten jsem si při závodu opravdu nehopla, ale Michal se do něj vrhl zcela neohroženě a bez problémů. No hele a kde jsou ty vrbičky???To místo, kde jsem loni 2x krysila….ty už přece musely být? No teď se tím opravdu nehodlám zatěžovat, neboť přichází další pěkné místo a to stupínek…. letos už na mě opravdu nevyzrál. A pak už jen poslední 3 povody a cíl….. hurá. Docela to ušlo. Holky vyklepaný na americe dorazily také v pořádku a hned byly samej úsměv. Odevzdali jsme čísla, nebaštili se a jeli mimo Žabáků, Knížete, Houby a Rocilda na druhou jízdu. Zamíchalo se nepatrně posádkami, Adri vyfásla Čerta na ameriku a po pár metrech zjistili, že fakt Ježeček kormidlovat nemůže… takže výměna a vymetání vracáčků, bokovka a další kousky. Na stupínku musel potupně vykrysit Kašpy, z čehož mělo kompletní mužstvo velkou radost. Budiž mu, ale připsáno to, že měl Čertovu loď a jiné pádlo. A já si hopsla Železňák….. fakt krása, přistání jako do peřin. Bohužel nebyl dole žádný tasák, takže jsem bez snímku. A pak už jen stupíneček a Michalovo boj ve válečku ( s následnou Michalovo výhrou )…. a Želví a Martinky koupačka v tomto zrádném místě.
No a je tu konec, balení, úklid a odjezd. No a večer už byly částečně výsledky, děti opět zajely super, já až tak spokojená nejsem….. ale nevěším hlavu za rok bude zase líp.

Moc pěkná akce, kterou jsme si opravdu užili.

Zapsala Bodlina

Fotogalerie -
HG Sport