Přihlášení
Jméno

Heslo



Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
Výsledky ČPV

Kalendář
<< Duben 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Komentáře
Novinky:
Nejsou žádné komentáře
k dispozici
Články:
Nejsou žádné komentáře
k dispozici

Nebezpečné jezy

nebezpečnéjezy.cz

Počítadlo

Počítadlo od 1.6.2010:

TOPlist

Historie Kotvy
Pyranha cup - ČPV Svratka - 24.6.2012
Účastníci: Medvěd, Vendy, Mour, Bodlina, Michal, Jolana, Kašpy, Kody, Rarach, Davoš, Mourek, Ježek, Martík, Kuliočko, Jirka

Ráno jsme museli vstávat hrozně brzo. Vůbec se mi vstávat nechtělo. Sraz byl na pumpě v Rokycanech, kde jsem nabrali Kulioka a Martíka do auta a Jolana hupla k Medvědům. Mour už jel pro jistotu napřed.
Cesta byla dlouhá,ale zábavná. Když jsme dojeli, byli jsme docela v pohodě, ale když jsme viděli tu vodu, tak jsme začali mít nervy, hlavně já a Martík. Uklidnilo nás trochu výborné kapučíno, které pro nás zdarma připravila firma Nescafé. Dali jsme si skoro všichni, někdo dvě i víc. Po výkladu tratě byla tombola. A konečně jsme s Marti něco vyhrály. Vyhrály jsme sice jenom karabinu, ale bylo to super. Bodlina vyhrála ponožky a výborný steak, který jsme s Martinou samozřejmě hned snědli. Dál vyhrál Michal, úplně stejnou karabinu, takže máme každá s Martíkem svou, Jolana s Medvědem také něco a steak a Mourek s Jirkou vyhráli pádlo.
Potom jsme se šli připravit na start. Jelikož jsme věděly, že to dopadne blbě (to by mě zajímalo jak....poznámka Bodlina),tak jsme dostaly s Martíkem hysterák. Medvěd nás zašprajdoval a ocákal nás vodou,abychom se uklidnily. Na startu byl hodný startér, který nám fandil a chválil nás. Jednotku jsme daly, pak čtyřku a pak máme uplný vokno.Čtrnáctku jsme ťukly,ale jelikož se tam koupal Michal, tak jsme dostaly strach, Martina to zatočila a jelikož jsme nebyly dost rychlé, tak jsme se o tátu cvakly. Martina vyplavala, ale praštila se o kamen a já jsem nemohla vylézt. Martina mě hledala, ale než mě našla, vyplavala jsem.Úplně jsme ztuhly, musely jsme začít plavat, protože nás to táhlo na 15 a to jsme nechtěly, protože by nás mohla vzít vlna do vracáku a nakopnout nás na 16 a pak na skálu. Ale naštěstí jsme se dostaly nějak na břeh....s drobnými poraněními. Když jsme se uklidnily, tak jsme vesele pluly dál. No vesele se nedá říct, strašně jsme se bály, bolely nás nohy, drktaly nám zuby a tak...... Zbytek plavby nebyl už moc zábavný, až na jednu část, kde jsme potkaly nezávodícího kajakáře, s kterým byla ohromná sranda. (Škoda, že nebyl už na startu – poznámka Bodlina) Povídal si s náma a při tom jel pozadu, my jsme řekly kámen a on zakřičel. Ale ustál to. Pak jsme máálem najely na větve, které nebyly vidět. Poslední branka a je tu cíl. Mour jí ťuknul, takže jí rozhýbal, Bodlina úplně v pohodě a my jí ťukly. No tak jsme celou Svratku podojily. V cíli jsme se najedli, vyčistili a naložili lodě a jeli jsme domů. Ještě jsme se stavěli na nanuka. Celou zpáteční cestu jsem prospala. (To je pravda, spadla na Martíka a pak jí zapadla za záda a tak Martík jela půl cesty předkloněná, obložená z jedné strany Ježečkem a z druhé Kuliokem – poznámka Bodlina.)
Zapsala Ježek

Fotogalerie -


Komentáře
1 | Klasik dne 26.06.2012 11:27:28
Pěkná kronika. Hlavně mám radost vždy, když zjistím, že se opravdu staráte, kde máte při cvaknutí deblistu. To je na pochvalu.
Klasik
PS: pro ty co neznají ...Svratka je teplotou jedna z málo "ledovcových" řek u nás. Přehrada na pitnou vodu, hluboká, úzká, zastíněná proti slunci a ještě vypouští spodem. Když je venku teplo jako bylo, tak má člověk opravdu pocit, že při namočení hlavy omrzá. Plavání je pak velmi obtížné. Holky si to "užily".
2 | Vlčice dne 17.07.2012 13:20:07
Krásnej článek a ještě hezčí fotoSmile
3 | Vlčice dne 17.07.2012 13:21:00
Myslím článek od pořadatelů
4 | Marti dne 16.08.2012 17:28:20
Všechno kráásně napsaný a všecko je pravda...
HG Sport