Přihlášení
Jméno

Heslo



Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
Výsledky ČPV

Kalendář
<< Duben 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Komentáře
Novinky:
Nejsou žádné komentáře
k dispozici
Články:
Nejsou žádné komentáře
k dispozici

Nebezpečné jezy

nebezpečnéjezy.cz

Počítadlo

Počítadlo od 1.6.2010:

TOPlist

Historie Kotvy
Jarní závod dvojic II. ročník - 24.3.2012
Účastníci: Klasik, Mirka, Švéd, Medvěd, Vendy, Žabák, Vlčice, Mour, Lida M., Grande Paolo, Stará Borovice, Bodlina, Michal, Rochild, Jolana, Veronika, Kašpy, Poděs, Kody, Rybka, Rarach, Davoš, Karol, Mourek, Dežo, Kníže, Ježek, Želva, Martík, Terča, Bety, Lucinka, Kuliočko, Vojta, Víťa, Bibi, Skřítek a Eliška.

24.3. jsme se sešli v areálu hasičského cvičiště v Plzni na Košutce zhruba kolem 9hod. A nahlásili jsme Medvědovi s kým budeme běhat ve dvojici. Byli jsme rozděleni do různých kategorií: pidilidi, žabičky a vlčata, mladší skauti a skautky, rangers a roveři a také dospělí. Ti, kteří měli být na stanovištích už šli a Žabák nás zatím očísloval, kdo poběží prví a kdo poslední atd. Jako první vyběhl Kody s Rarachem pod názvem DD team. Medvěd to odstartoval a oni vyběhli. Druhý tým byl Elyta Poděs a Mourek. Třetí já (Martík) a Želva, čtvrtý Ježek s Rybkou...a dále už to nevím, protože jsem byla už pryč. Dokážu popsat jenom naší cestu se Želvou, protože nejsem všude!

Hned po startu jsme dorazily na 1.stanoviště, kde byl Mour s Mírou. Tam jsme střílely vzduchovkou, naštěstí jsme nikoho nezastřelily a vyvázly jsme z prvního stanoviště bez úrazu a dokonce i s nějakým bodíkem. Oběhly jsme rybník a po rozcestí už na nás čekal další úkol. Byla tam Bodlina s kimovkou. Zvládly jsme jí a špatné to nebylo. Bloudily jsme dál a pořád nikde nic a potom jsme zahlédly už 3.stanoviště, na kterém byla moje mamča Jolana a teta Veronika a dokonce i můj děda. Takže moje rodinka! Byla tady zdravověda a ta byla v pohodě a na dalším úkolu byla Sylva a chtěala po nás pět základních uzlů. Běžíme, běžíme a běžíme až na stanovišti a tam je Mirka s Vlčicí, měly pro nás hádanky, v kterých já jsem uplná nula, ale Želva ta na to odpovídala tak rychle, že jsem nestačila vůbec nic říct. Po kousku cesty na nás čekal Pavel (P.). Měl pro ná vymyšlenou přírodu, která byla docela dost těžká. Po ní nebylo dlouho nic jenom pošlapaná cesta se spoustu jehličí. Až dál na rozcestí stála Vendy, vzala foťák cvak a bylo to! Fotka byla trochu rozmázlá a tak nás vyfotila ještě jednou. Další stanoviště už bylo jenom kousek, trochu do kopečka a pak jsme zahlédly Lídu. Zeptala se nás na nějaké zámky nebo hrady a bylo to. Už nám chybělo jenom jedno stanoviště. Doběhly jsme až ke konci, ale musely jsme udělat ještě jedno stanoviště u Švéda a Pavla. Nasedly jsme na koloběžky projely celý okruh a nejhorší to bylo na konci, protože to nám vůbec nešlo. A běžíme k cíli! Už to máme za sebou.

Žabák řekl mně, Želvě a Rybce ať nakrájíme buřty. Potom jsme počkali až všichni doběhnou, abychom mohli začít s opékáním. Pořádně jsme se najedli a kdo chtěl mohl si zastřílet. Nakonec už byly výsledky a za odměnu koláče a nějaká ta maličkost. Všichni jsme se rozloučili a jeli nebo šli domů. Všichni jsme si ten den moc užili!!!
Zapsala Marti

Fotogalerie - s výsledky


Komentáře
1 | Vlčice dne 06.04.2012 12:08:36
Ta zdravověda u Pavla Pecháčků, musela být zajímavá
2 | Žabák dne 07.04.2012 21:03:28
Člověče Marti, my měli dvě stanoviště zdravovědy? Jo velký Pavel, to je učiněnej primář... A to mě s Borovicí tvrdili, že mají připravenou přírodu - no to jsem z toho celej tumpachovej.
| Bodliny dne 08.04.2012 08:40:32
no a já proč nám ty úkoly od Pavla s Jolanou tak šly. Jasně zdravověda, tak v tom je Jolana jako ryba ve vodě. Wink
4 | Lída dne 09.04.2012 22:25:14
Teda, to je dynamická kronika, jsem celá zadejchaná, jako bych to běželaGrin Ale Marti, byla tys tam vůbec? Trochu zmateček, viď? Ale zdravověda je vlastně taky příroda, takže co Pfft
5 | Pechacci dne 11.04.2012 19:43:44
Co vy víte, třeba závodníci omdlívali z otázek jako "může se šnek vyzout z ulity?", takže to na stanovišti vypadalo spíš jak na první pomoci Grin Marti tam byla, vy ne Grin
6 | Žabák dne 11.04.2012 20:45:45
Tak to tedy jo. Teď už tomu rozumím. To jó. Vono než mi to sepne... Ale pak to drží!
HG Sport