Přihlášení
Jméno

Heslo



Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
Výsledky ČPV

Kalendář
<< Duben 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Komentáře
Novinky:
Nejsou žádné komentáře
k dispozici
Články:
Nejsou žádné komentáře
k dispozici

Nebezpečné jezy

nebezpečnéjezy.cz

Počítadlo

Počítadlo od 1.6.2010:

TOPlist

Historie Kotvy
Eskymování a SUP v Tachově - 18.3.2012
Účastníci: Žabák, Vlčice, Rybka, Karol, Medvěd, Kody, Davoš, Mour, Mourek, Dežo, Bodlina Michal, Ježek, Jirka, Želva, Martík a Míla

Dneska (v sobotu 18. Března 2012) jsme se sešli u loděnice v 6.15h. No vlastně nesešli, Žabáci si to přihasili o 13 minut později a Ježci jeli z Dýšiné rovnou do Tachova. Naložili jsme lodě během 5 minut (díky Mourovi s Tranďákem) a vyrazili do Tachova. Cesta byla klidná, v neděli v takhle nekřesťanskou hodinu moc lidí po dálnici nejezdí. Před bazénem v Tachově jsme zívali už někdy kolem půl osmé, ale na bazénu to zrovna moc nežilo – Prostě tam nebyl nikdo, kdo by bazén otevřel a pustil nás dovnitř. Od Míly přišla SMS, že rození se konalo, takže za námi přijede ( čekají mimčo a předpokládaný termín porodu už je pryč). Když dorazil, šli jsme mu gratulovat a vyzvídali jsme , jestli je to kluk, nebo holka, ale Míla že v SMS posílal, že rození se nekonalo, tak Žabák vyndal telefon a mýlka byla na Mílovo straně, tak moc chtěl, aby už to měli za sebou, že to napsal do SMS. Nicméně bylo dobře, že přišel, protože obtelefonoval, co se dalo a nakonec dorazil strojník a pustil nás dovnitř.
Rychle jsme se převlékli, vysprchovali krásně teplou, až horkou sprchou ( na jiném bazénu, nikdy takhle teplá voda není) a vydali se vstříc dalšímu dobrodružství. Děti začaly trénovat eskymáky a dospělci zatím nafukovali Sup a připravovali pádla s bachulemi.
Jako první Sup (STAND UP PADDLING), vyzkoušela Vlčice se Žabákem a tentokrát vyhrála Vlčice. Jako další si tento bojový sport vyzkoušela Rybka, která jako by se na SUPU narodila. Briskně srážela střídající se Kotváky, kteří se snažili ji shodit, ale většině se to během dnešního pobytu v bazénu nepodařilo. Viděli jsme souboje chlapů, dětí, ale i třeba nejmenší děti společně s dospěláky a ne vždy souboje dopadaly ve prospěch silnějšího.
Náležitě jsme si to užili, nasmáli se, když vedení padalo do vody jak hrušky a z bazénu se nám ani nechtělo.
Všechnu tuhle srandu jsme si mohli užít díky Firmě KÖNIG SURF, která nám SUPY zapůjčila, takže DÍKY.
Zapsala Vlčice

Fotogalerie -


Komentáře
1 | Žabák dne 19.03.2012 16:08:28
No na to, jak to ráno začínalo se to ukázalo jako opět vypečená akce. Jenom nevím, jak se na tom SUPu udržet. Rybka tvrdí, že je to lehký, ale nemůžu na to přijít.... Uvidíme v létě.
Davoš už eskymáky mlátí hlava nehlava, tak mi zase na řece ujede...
HG Sport